BV Nederland sterker uit de crisis: uniek herstructureringsconsortium gaat van start

Een groep gerenommeerde accountantskantoren, advocatenkantoren, bedrijfskundigen en financieel adviseurs heeft zich verenigd in een landelijk consortium van herstructureringsexperts, genaamd Equitize Value.

Corona-steunpakketten 

Met het einde van de steunpakketten van de overheid in zicht is nu het moment aangebroken voor ondernemingen om de balans op te maken van de gevolgen van de Coronacrisis en plannen te maken voor de toekomst. Soms zul je eerst moeten saneren, voordat je weer kunt investeren. Equitize Value biedt hiervoor een totaaloplossing: alle kennis, kunde en kapitaal die nodig is voor het nieuwe normaal! 

Landelijke speler 

Gezien haar omvang en expertise is Equitize per direct een van de grootste fullservice dienstverleners van Nederland op het vlak van herstructurering en insolventie. Het consortium heeft ruim 70 vestigingen door heel Nederland en haar dienstenpakket omvat o.a. advocatuur, HR advisory, notariaat, audit en accountancy, bedrijfswaardering, belastingadvies, bedrijfsoptimalisatie, corporate finance en financieel advies. 

Unieke propositie 

De formule van Equitize is uniek, want naast alle voor een herstructurering noodzakelijke expertise is er ook toegang tot financiering van werkkapitaal of investeringen. Equitize biedt alle juridische, bedrijfskundige en financiële expertise die nodig is voor een effectieve herstructurering en bedrijfsoptimalisatie van ondernemingen in een crisissituatie. Een netwerk van financiers en investeerders biedt bovendien toegang tot financiering of een kapitaalinjectie die een onderneming nodig heeft om te overleven en investeren.  

Werkwijze 

Equitize Value stelt in overleg met de opdrachtgever een team van experts samen. De opdrachtgever krijgt persoonlijke begeleiding van een projectmanager die zorgt voor coördinatie van de werkzaamheden van het team. Het belang van de opdrachtgever staat daarbij centraal.  

Consortium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.