Equitize Value verwelkomt NTAB als nieuwe partner

Equitize Value is een landelijk consortium dat ondernemen weer de moeite waard maakt. Wij helpen ondernemingen met organisatorische of financiële problemen om daar sterker uit te komen.

Met het einde van de steunpakketten van de overheid, hoge energieprijzen, inflatie en leveringsonzekerheid zijn de uitdagingen voor het bedrijfsleven divers. Equitize Value biedt hiervoor een totaaloplossing: kennis, kunde en kapitaal voor het nieuwe normaal. In ons landelijke consortium is juridische, bedrijfskundige en financiële expertise beschikbaar die nodig is voor een effectieve herstructurering en bedrijfsoptimalisatie. Ons netwerk van financiers en investeerders biedt bovendien toegang tot (de noodzakelijke) kapitaalinjectie die uw onderneming nodig heeft om te overleven en investeren.

Met onze nieuwe partner NTAB zijn we in staat om ondernemingen direct te adviseren over de waarde van hun assets dat kan dienen als onderpand van hun (mogelijke) financiers. De waarderingssoftware NTAB Smart Stock kan ook het werkkapitaal en risicoprofiel op verschillende momenten inzichtelijk maken en uw onderneming van vitale managementinformatie voorzien.

De aansluiting van NTAB maakt dat we alles in huis hebben om ondernemingen in distress van dienst te zijn.

Equitize Value is er om ondernemingen te versterken, niet om ze te beperken. Datzelfde geldt voor de adviseurs van uw onderneming, zoals uw accountant, uw advocaat of huisbankier. Onze experts zijn zich terdege bewust van de waarde van uw vaste adviseurs met wie u een vertrouwensrelatie heeft. Zij kennen uw organisatie als geen ander. Daarom werken we heel graag samen met uw huidige adviseurs.

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Klik dan hier.

Maak kennis met onze partners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.