Elke crisis biedt kansen om er beter uit te komen

Equitize Value is een landelijk consortium van herstructureringsexperts. In het consortium is alle juridische, bedrijfskundige en financiële expertise beschikbaar die nodig is voor een effectieve herstructurering en bedrijfsoptimalisatie van ondernemingen in een crisissituatie. Een netwerk van financiers en investeerders biedt bovendien toegang tot financiering of een kapitaalinjectie die een onderneming nodig heeft om te overleven en investeren. 

Coronacrisis 

Met het einde van de steunpakketten van de overheid in zicht is nu het moment aangebroken voor ondernemingen om de balans op te maken van de gevolgen van de Coronacrisis en plannen te maken voor de toekomst. Soms zul je eerst moeten saneren, voordat je weer kunt investeren. Equitize Value biedt hiervoor een totaaloplossing: alle kennis, kunde en kapitaal die nodig is voor het nieuwe normaal! 

 Equitize werkt met de Hoppa-methode© (Herstructureren, Optimaliseren en Participeren). 

Herstructureren

Equitize beschikt over alle benodigde fiscale, financiële, juridische en bedrijfskundige kennis voor complexe herstructureringen en WHOA-trajecten. Met  de knowhow en expertise van de bij Equitize aangesloten kantoren kan in heel Nederland uitkomst worden geboden. Met de krachtenbundeling van haar partners, acht gerenommeerde zakelijke dienstverleners met tezamen circa 70 vestigingen door heel Nederland kan Equitize bovendien ook complexe of zeer omvangrijke organisaties van dienst zijn.  

Optimaliseren 

Equitize transformeert de crisissituatie van de onderneming in zeven effectieve stappen naar een rendabele exploitatie.  Met diverse experts en interim managers brengt Equitize de onderneming door middel van value based management weer tot groei en bloei. 

Participeren  

Equitize biedt ondernemingen bovendien toegang tot overbruggingsfinanciering of risicodragend kapitaal. Equitize beschikt over een groot netwerk van financiers en investeerders die willen participeren in kansrijke ondernemingen die in een zwaar weer zitten. Equitize zorgt dan voor de noodzakelijke sanering voorafgaand aan de investering en een actieve begeleiding naar een rendabele exploitatie. 

Consortium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.